Home

In de wandelgangen was het al even bekend... Onze managing partner en mede-stichter Frederik Daeseleire heeft dnf vorige week na 25 jaar als vennoot verlaten.
 

Frederik


Onder leiding van Frederik als managing partner groeide dnf uit tot een middelgroot accountantskantoor met een 50-tal medewerkers een vestiging in hartje Antwerpen ondertussen ook vestigingen in Mechelen, Herentals en Temse. Mede dankzij het strategisch inzicht van Frederik werden ook enkele belangrijke nichekantoren opgericht (dnf not, dnf pensionfunds, ..) waarbij we vandaag trots kunnen zeggen dat we in elk van deze niches tot de top behoren. We zijn dan ook bijzonder fier op het huidige dnf en voelen ons sterk gewapend voor de komende digitale revolutie in de financiële wereld.
 
Weinigen onder jullie zullen het misschien nog weten maar de naam dnf staat eigenlijk voor Daeseleire & Frans. Het is dan ook een logische stap dat Frederik de operationele fakkel eind vorig jaar reeds heeft doorgegeven aan Ludo Frans. Continuïteit is voor ons immers belangrijk in dit verhaal. Dnf heeft daarom de afgelopen jaren geïnvesteerd om een vlotte overdracht van de dossiers en dossierkennis van Frederik mogelijk te maken. Om die reden is onder meer Alexandra Bono als vennoot aan boord gekomen in 2018. Ze heeft heel wat ervaring binnen de sector opgedaan bij één van de grotere accountancykantoren. De overdracht van dossiers heeft reeds in 2019 en 2020 met de nodige grondigheid plaatsgevonden.
 
In tijden van Corona is het niet evident om een groot afscheidsfeest te organiseren voor Frederik.. Al hopen we dat dit snel alsnog kan plaatsvinden. Alhoewel, een afscheidsfeest is misschien niet de juiste benaming. Frederik zal immers dnf als extern adviseur in de toekomst verder ondersteunen daar waar nodig. Zo zal Frederik dus ook in 2021 en later nog een belangrijke rol vervullen binnen dnf. We zullen hem dus zeker nog tegenkomen in Antwerpen. En in afwachting van het afscheidsfeest hebben we Frederik afgelopen vrijdag reeds digitaal in de bloemetjes gezet tijdens onze e-aperitief.  
 

e-aperitief
e-aperitief tapas