dnf legal

Accountancy, tax en finance op maat van de legal professional

Accountancy, tax & finance op maat van de legal professional

Ons team begeleidt u als legal professional (advocaat, jurist, gerechtsdeurwaarder, ...) tijdens alle belangrijke momenten van uw bedrijf, bij de oprichting, uitbouw, uitwerking van toekomststrategieën en ook bij verkoop, vereffening of stopzetting. Als coach, als adviseur en als vertrouwenspersoon. U zoekt een partner die up-to-date is met de nieuwste wetgeving in uw sector, creatief meedenkt en meteen implementeerbaar advies verleent op maat van uw bedrijf? De professionals van dnf legal zijn uw geknipte adviseur!

Gespecialiseerd fiscaal en juridisch advies

De focus van dnf legal ligt op adviesverlening op het gebied van fiscaal- en vennootschapsrecht. Ons multidisciplinair team van juristen en economisten volgt nauwgezet de wetgeving en evoluties op het vlak van rechtspraak op. Indien nodig doen wij beroep op ons netwerk van specialisten in diverse materies. Onze ruime ervaring zetten wij voor u in, op maat van uw onderneming. Wij verlenen advies aan starters, kmo’s, vzw’s en grote multinationale ondernemingen.

Uw erkende belastingadviseur wijst u de weg in het doolhof van de fiscaliteit. We bieden assistentie van bij het prille begin (oprichting, overname, overgang eenmanszaak naar vennootschap) en bij de dagelijkse werking van uw vennootschap (fiscale aangiften, fiscale controles). Op cruciale momenten (fiscale incentives bij investeringen, fiscale gevolgen van nieuwe activiteiten, fiscale implementatie van nieuwe regelgeving) en op het moment dat u beslist te stoppen met uw onderneming.

Onze focus ligt op het assisteren bij alle mogelijke fiscale formaliteiten. Daarnaast zijn wij ook uw gids bij alle vennootschapsrechtelijke aspecten van het ondernemen. We zullen u in de komende jaren assisteren bij de implementatie van het hervormde vennootschapsrecht.

Wenst u beroep te doen op specialisten? Die hebben we bij dnf in house.

kmo portefeuille