dns legal

CASHFLOW TIP

Optimaliseer uw lokale en regionale belastingdruk
 

De afgelopen weken werden op federaal niveau tal van initiatieven genomen om de fiscale druk tijdelijk te verlichten voor ondernemingen die gevolgen van het coronavirus ondervinden. Vele bedrijven betalen bijvoorbeeld aanzienlijke bedragen aan lokale en regionale bedragen, zoals de belasting op drijfkracht, onroerende voorheffing (op materieel & outillage), milieubelastingen, etc. Indien uw activiteit getroffen wordt door de coronacrisis is het aangewezen ook de nodige aandacht te besteden aan de cash impact van deze belastingen:

  • Heeft u recht op uitstel van betaling?
  • Heeft u recht op vermindering of vrijstelling als gevolg van verminderde activiteit?
  • Kan u een bezwaarschrift indienen om uw rechten te vrijwaren?
  • Heeft u dit reeds besproken met de verantwoordelijke van uw machinepark?
  • …  

Contacteer onze specialisten via onderstaande knop.
Wij organiseren een vrijblijvende videomeeting om u in een half uurtje wegwijs te maken in het doolhof van lokale en regionale belastingen.

Start a conversation with our COVID-19 assistant!

Heeft u andere vragen over de steunmaatregelen van de regering naar aanleiding van het coronavirus? Neem dan zeker een kijkje op onze website en start een conversatie met de online COVID-19 assistent van dnf group, die steeds over de meest actuele informatie beschikt.

Who are we?

Een team van specialisten dat steeds up-to-date is met de nieuwste wetgeving, samen met u creatief denkt en advies op maat verleent.