dnf goes de warmste week – Bike/Walk for Life

dnf goes warmste week


Met groot enthousiasme neemt dnf dit jaar deel aan de Warmste Week van Studio Brussel. De bijdrage van onze warme actie die plaatsvindt op donderdag 13 december 2018 gaat integraal naar het project TeGek!?

Hoewel ongeveer één op vier personen in België ermee te maken krijgt, wordt over ernstige psychische problemen amper gepraat. Het project Te Gek!? wil die drempel slopen. Het probeert geestelijke gezondheid bespreekbaar te maken en streeft naar een juiste kijk op mensen met psychische problemen. Met Guy Swinnen als peter en Selah Sue als meter zet Te Gek!? al jaren grootschalige campagnes op om de beeldvorming rond geestelijke gezondheid in Vlaanderen juister af te stellen.

 

BIKE/WALK FOR LIFE

Op donderdag 13 december 2018 zullen alle medewerkers van dnf in verschillende teams met de fiets of te voet op bezoek gaan bij onze klanten en contacten in de provincie Antwerpen. Voor elk bedrijfsbezoek door onze medewerkers sponsort dnf het project Te Gek!?

Wij zouden natuurlijk ook graag een team langs jullie kantoren sturen. Hoewel volledig vrijblijvend, kunnen jullie uiteraard via onze actie ook zelf het project Te Gek!? mee steunen. We zullen in de komende dagen hierover nog telefonisch contact met jullie opnemen.

Weet je al zeker dat je wil deelnemen? Stuur dan een mailtje naar philippe@dnfbelgium.be