Een nieuw jaar, een nieuwe start

dnf tax & legal

Dnf group specialiseert verder met de oprichting van dnf tax & legal

De accountancy sector evolueert in een razendsnel tempo naar een proactieve en gedigitaliseerde dienstverlenende sector. Bij dnf leggen we dan ook reeds enkele jaren de focus op de digitalisering en automatisering van het accountancy werk en concentreren we ons op een diepgaande specialisering. Zo kunnen we onze klanten een echte meerwaarde bieden binnen verschillende vakgebieden.

Met deze evolutie in gedachten en om onze klanten nog beter bij te staan bij tal van fiscale en juridische zaken, hebben we bij de start van het nieuwe jaar een aparte entiteit opgericht, namelijk dnf tax & legal.

Uiteraard blijft uw huidige dnf team uw eerste aanspreekpunt. Voor meer complexe fiscale en juridische vragen zullen zij beroep kunnen doen op de collega’s van dnf tax & legal.

Vanuit deze nieuwe entiteit concentreren wij ons op het ondersteunen van startups, kmo’s en multinationals. Eveneens begeleiden wij de bestuurders van deze vennootschappen en zelfstandige ondernemers bij het optimaliseren van hun (persoonlijke) fiscale situatie.

Ons ervaren dnf tax & legal team staat voor u klaar met gespecialiseerd advies en bijstand inzake vennootschapsbelasting, btw en personenbelasting. Wij bieden ondersteuning bij de organisatie en optimalisatie van uw fiscale zaken en begeleiding bij de fiscale verplichtingen waar elke ondernemer mee geconfronteerd wordt. Meer bepaald kunnen wij u helpen

  • om optimaal te genieten van de bestaande gunstmaatregelen
    • in de vennootschapsbelasting, zoals de vele R&D incentives (aftrek voor innovatie-inkomsten, vrijstelling doorstorting bedrijfsvoorheffing, investeringsaftrek, etc.)
    • in de personenbelasting, zoals het fiscaal gunstregime inzake auteursrechten, het uitwerken van fiscaal gunstige bonussystemen, etc..
  • bij alle investeringen, reorganisaties of overnames die u overweegt of doet (financiering, gunst-maatregelen, due diligence, etc.)
  • bij al uw contacten met de belastingadministratie (fiscale controles, opmaak bezwaarschriften, assistentie bij rulingaanvragen, etc.).

Het dnf tax & legal team ondersteunt u bovendien bij al uw vragen inzake vennootschapsrecht en zal u in de komende jaren assisteren bij de implementatie van het hervormde vennootschapsrecht.

dnf tax & legal bestaat uit het huidige en vertrouwde team Philippe, Pieter, Isabelle, Bram, Alexander en Siemen.