over dnf sportpraktijk

Missie dnf sportpraktijk

dnf sportpraktijk

dnf sportpraktijk staat voor
your sport, our concern‘.

De sportsector wordt geconfronteerd met een bijzonder complexe wetgeving op het vlak van fiscaliteit. Bovendien betreft dit ook een snel veranderende rechtstak. Door deze toenemende complexiteit hebben sportfederaties, -clubs, individuele sportbeoefenaars en sporttrainers meer nood aan aangepaste begeleiding om tegemoet te kunnen komen aan de fiscale en financiële evoluties in de sportsector. De zoektocht naar kwalitatieve begeleiding is vaak niet eenvoudig. De dnf sportpraktijk tracht deze leemte op te vullen.

Waarom dnf sportpraktijk?

  • Onze praktijkervaring is waarschijnlijk onze grootste troef. Zo kunnen we met enige fierheid meegeven dat dnf sportpraktijk in het verleden reeds meer dan 500(!) kleine en grote sportclubs in Vlaanderen heeft begeleid.
  • Wij zijn het eerste en enige kantoor in België dat zich nagenoeg full-time bezighoudt met sportfiscaliteit.
  • We stellen een pro-actieve en flexibele benadering naar ons cliënteel voorop. De (fiscale) wetgeving verandert snel waardoor het noodzakelijk is dat de sportbeoefenaar, -club of –federatie onmiddellijk in kennis wordt gesteld.
  • Dankzij onze eigen doorgedreven passie voor sport hebben we een bijzondere affiniteit met de noden van de individuele sportbeoefenaars, -clubs en –federaties.