Over dnf pensionfunds

Missie dnf pensionfunds

dnf pensionfunds

dnf pensionfunds staat voor ‘your pensionfund, our concern’. Concreet betekent het dat uw onderneming steeds onze zorg draagt. Wij zijn als professioneel advieskantoor uw vertrouwenspersoon die altijd en updated voor u klaar staat en bereikbaar is. Wij zetten ons ten volle in om alle aan ons toevertrouwde opdrachten op een doeltreffende, pro-actieve en efficiënte wijze uit te voeren, U kan met andere woorden zorgeloos ondernemen.

Visie
Wij wensen dat ondernemende ondernemers uit kleine en middelgrote pensioenfondsen dnf pensionfunds als DE referentie aanzien voor wat betreft hun boekhoudkundige, fiscale, financiële of juridische aangelegenheden.

Toetsing

Wij toetsen de uitvoering van onze activiteiten steeds aan volgende waarden :

  • Voortrekker van e-accounting tools (optimaal digitaal)
  • Continuïteit (steeds hetzelfde aanspreekpunt en back up)
  • Betrouwbaarheid (dnf bestaat al 50 jaar en beschikt over meer dan 30 professionals)
  • Kwaliteit (steeds update in ons vak)
  • Flexibiliteit
  • Betaalbaarheid (marktconforme tarieven en transparante ereloonstaten)

Wij beschouwen de relatie met onze klanten als een partnership op lange termijn, wat ons toelaat om hen gefundeerd, en met visie, van nabij op te volgen. Onze medewerkers en onze kennis zijn daarbij onze belangrijkste troeven, daarom investeren wij hier voortdurend in. Alleen zo kan dnf pensionfunds haar kwaliteit, betrouwbaarheid en wederzijds vertrouwen waarborgen, zowel gisteren, vandaag, als morgen.