dnf goes de warmste week – Party for Life

 

 

Met groot enthousiasme neemt dnf dit jaar deel aan de Warmste Week van Studio Brussel. De bijdrage van onze warme actie die plaatsvindt op donderdag 13 december 2018 gaat integraal naar het project TeGek!?

Hoewel ongeveer één op vier personen in België ermee te maken krijgt, wordt over ernstige psychische problemen amper gepraat. Het project Te Gek!? wil die drempel slopen. Het probeert geestelijke gezondheid bespreekbaar te maken en streeft naar een juiste kijk op mensen met psychische problemen. Met Guy Swinnen als peter en Selah Sue als meter zet Te Gek!? al jaren grootschalige campagnes op om de beeldvorming rond geestelijke gezondheid in Vlaanderen juister af te stellen.

 

PARTY FOR LIFE

’s Avonds sluiten we onze acties af met een feest voor alle dnf medewerkers, familie, vrienden,… en ook alle deelnemende bedrijven zijn van harte welkom! We verwachten iedereen in de feestzaal van café de Lindenboom in Broechem. Ook hier zullen wij voor elke consumptie een deel storten aan het goede doel. We kunnen dus alle hulp gebruiken…

We gaan rond 19u30 van start en hopen jullie ook hier te mogen verwelkomen.

 

Laten jullie via het formulier hieronder weten met hoeveel personen jullie aanwezig zullen zijn:

De inschrijvingen voor dit seminarie zijn afgesloten.